ריבחי רנטיסי: למה חיסלתם אותו? הוא שחרר את שליט"

ריבחי רנטיסי, בכיר חמאס, בחר להגיב לחיסולו של אחמד ג'עברי דווקא בתקשורת הישראלית. רנטיסי שאל: "למה פוגעים באדם כזה. הוא מנהיג. הוא זה ששחרר את גלעד שליט. הוא קיים משא ומתן עם ישראל בעקיפין, קודם מדברים איתם ואחר כך מחסלים אותם. הרי עם הבן אדם הזה דיברתם, ניהלתם משא ומתן"

רידחי רנטיסי (צילום מסך: ערוץ 10)

צבא וביטחון

00:00/00:00

"למה פגעתם בו, הוא שחרר את גלעד שליט" כך מגיב ריבחי רנטיסי לאירוע החיסול של בכיר חמאס אחמד ג'אברי ברצועת עזה.

בכיר חמאס בחר למסור את דבריו דווקא בראיון לרדיו ישראלי, בו אמר על חיסולו של אחמד ג'עברי: "למה פוגעים באדם כזה. הוא מנהיג. הוא זה ששחרר את גלעד שליט. הוא קיים משא ומתן עם ישראל בעקיפין.

עוד הוא אמר על התנהלותה של ישראל: "קודם מדברים איתם ואחר כך מחסלים אותם. הרי עם הבן אדם הזה דיברתם, ניהלתם משא ומתן ושחררתם עם גלעד שליט".

האזינו לראיון באדיבות רדיו דרום - 101.5

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

31
קדימה לכל צוררי ישראל
מייקל
30
חכה (בסבלנות???) מותק?????? התור שלך מגיע!!!!!!! לממממממהההה שאלה טובה!!!! הוא שחרר את.........סתום כלב בן כלב!!!!
אוהב לעזור!
29
למה חיסלנו אותו (ג'עברי) הרי אני כל -כך רציתי למות.
טמבלים
28
לעזאזל רק בישראל זה יכול להיות
יינעל אבוק
27
הוא התעקש במשא ומתן שיחסלו אותו. הוא לא הסכים לוותר על כלום. הוא דרש יותר מדאי. כדי לאזן את ההחלפה הוחלט כבר אז לחסל את ג'עברי. והאדיוט הזה עוד שואל למה.
חניוש
26
ומי הבא בתור אבו הנייה וכל אנשי חמאס אינשללה ,עוז
יוסף ברקו
25
רק רצינו לעזור לו להגיע כמה שיותר מהר ל"גן העדן" המובטח....
דסי
24
חא חבל על הטיל ולא חבל על מכונית חדשה?
מייקל
23
לא מספיק פינק את גילעד חמש שנים בתנאי קלאב הוטל ורק אחרי שיכנועים מרובים הסכים להחזירו תוך שהוא מסכים לקחת במקומו עוד 1000 אורחים יקרים, ולא זו בלבד גם דאז לשלוח מתנות לדיירי ישובי עוטף עזה (בדיוור אויר) איך ככה גומלים לאיש כזה יקר
ג'אביר אל גמאל
22
קושיות בפסח'/ה....!!!!!! אם תישאר חי???? לא ניראה לי!!!!!!!!!!!!!!!!! ריד + אחמד ג' = מוותתתתתתתתתתתת!!!
צהל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בצבא וביטחון: