לכבוד שבת

חצאי בטטות נימוחות עם שקדים וחמוציות

מורן פינטו עם מנת פתיחה מדליקה כשאתם רוצים לגוון בשולחן השבת או להפתיע בחג, בשלב הדגים או הבשר - לבחירתכם. מתכון לחצאי בטטות נימוחות, צרובות קלות, עם שקדים וחמוציות וטחינה מעל (מתכונים לשבת, אוכל)

חצאי בטטות נימוחות עם שקדים וחמוציות וטחינה מעל (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • בטטות לפי כמות הסועדים
  • שקדים מולבנים
  • חמוציות
  • טחינה מוכנה
  • מלח גס
  • תוספות אפשריות: סילאן, צ'ילי גרוס

אופן ההכנה:

1. שולקים את הבטטות עד לריכוך בסיר גדול מלא מים.

2. חוצים את הבטטות וצורבים קלות את הצד החתוך במחבת לוהטת.

3. סמוך להגשה, מסדרים את הבטטות בכלים אישיים או במגש גדול, מפזרים מעל שקדים מולבנים וחמוציות ומזלפים טחינה, מעט סילאן וצ'ילי גרוס.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד במנות פתיחה: