בריא יותר

צ'יפס אבוקדו פריך בתנור - וזה פשוט מעולה

ממש כמו צ'יפס - מינוס תפוחי האדמה והמון שמן של טיגון. צ'יפס אבוקדו זה ההתמכרות הבאה שלכם וזה יותר טוב ממה שאתם יכולים לדמיין. פשוט תנסו (מתכונים, אוכל)

זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 אבוקדו גדול, מקולף ופרוס לפלחים
  • 1/3 כוס קמח
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 כפית אבקת צ'ילי / פפריקה חריפה
  • 2 ביצים, טרופות
  • 1 כוס פירורי לחם פנקו
  • 1/2 לימון, סחוט

אופן הכנת צ'יפס אבוקדו פריך בתנור:

1. מחממים את התנור ל-220 מעלות.

2. ממקמים 3 קערות אחת ליד השנייה: בראשונה, מערבבים את הקמח (לאחר ניפוי), המלח והפלפל השחור (לפי הטעם) ואבקת הצ'ילי / הפפריקה החריפה. בקערה השנייה, טורפים את הביצים ובשלישית, מניחים את פירורי הלחם.

3. מקמחים בזהירות כל פלח אבוקדו, טובלים בביצה ולבסוף מצפים בפירורי הלחם (אין דרך נקייה לעשות את זה, וותרו מראש).

4. מניחים רשת על תבנית אפייה, ועל הרשת מסדרים את פלחי האבוקדו המצופים. אופים במשך 20 דקות או עד לקבלת גוון זהוב. מוציאים מהתנור, סוחטים מעל את הלימון ומגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (76%)

לא (24%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד בתוספות וירקות: