מתכונים לפסח

לגזור ולשמור: מיונז ביתי כשר לפסח

אם אין בחנות מיונז שמתאים להידורים שלכם בפסח, זה לא אומר שאתם לא יכולים להכין אחד כזה בעצמכם: מתכון למיונז ביתי כשר לפסח בקלות • לגזור ולשמור (מתכונים, אוכל)

מיונז ביתי כשר לפסח (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 ביצים גדולות
  • 300 מ״ל שמן אגוזים או זית
  • 2 כפות מיץ מלימון
  • 2 כפיות מלח

אופן הכנת מיונז ביתי:

רגע לפני: אם אין בחנות מיונז שמתאים להידורים שלכם בפסח, זה לא אומר שאתם לא יכולים להכין אחד כזה בעצמכם: מתכון למיונז ביתי כשר לפסח בקלות. מתכון לגזור ולשמור.

• מניחים במעבד מזון או בקערה עם מוט בלנדר את הביצים, הלימון והמלח ומפעילים באיטיות הכי נמוכה.

• מוסיפים בהדרגה את השמן לבלנדר, ותוך כדי מגבירים מעט את הקצב, עד לקבלת קרם מיונז יציב.

• מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (92%)

לא (8%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
זה מתכון שאני עושה כבר שנים זה פשוט מושלם.
ינית
כמה זה 300 מל בכוסות
מזל
6
אולי תראו סרטון שנראה איך עושים את זה בפועל לי זה אף פעם לא מצליח
דרור
5
לא חייבים לימון
שמולקו
4
אני מוסיף 2 שיני שום ומעט פלפל שחור אפשר מעט חרדל. חג פסח כשר ושמח (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
דוד
3
בשונה מהכנה בבית שהביצים לא מבושלות, הביצים במפעל מפוסטרות
ביצים מפוסטרות
טריות לגבי הסלמונלה חשוב שהבצים יהיו חתומות וטריות. לבי החליטה של 2 דקות חוששני שזה רק יותר גרוע מכיוון שהחיידקים מתעוררות ע"י זה אך עדיין לא מתות כמו בפיסטור. אני אישית מכין מיונז כל שבוע על כל 2 ביצים אני שם 1 ליטר שמן (אגוזים או זית אפשר לערבב) 2 כפות סוכר כפית מלח ומיץ מלימון שלם קטן כשליש כוס א
שף במסעדת יוקרה
חסר קרמים מוסים ועוגות עם ביצים .
קטשופ
2
זה פשוט לא בריא
יוני
1
נוזלי.
יוצא נוזלי. לא מצליח להקציף

עוד ברטבים וממרחים: