דלג לתוכן הראשי
"לימוד ב'גולה'"

ר"י חברון הגיעו לבקר בסניף הישיבה בחדרה

הבחורים המבוגרים בישיבת 'חברון', המשיכו ללמוד גם בזמן חורף בסניף הישיבה בחדרה, המיועד לבחורים מבוגרים. הערב ערכו ראשי הישיבה ביקור חיזוק במקום ודיברו 'בלימוד' • צפו (עולם הישיבות)

ישיבת חברון בגבעת מרדכי התפצלה בתקופת הקורונה. בחורי הישיבה עד וועד שישי, שלא בשידוכים, נשארו בישיבה בגבעת מרדכי ואילו הבחורים מוועד שישי ומעלה, עברו ללמוד בסניף של הישיבה בעיר חדרה.

ההסדר המיוחד, נמשך מ'זמן אלול' והמשיך גם ב'זמן חורף', כאשר הבחורים נמצאים ב'קפסולה נושמת', וזאת בשל הצורך של הבחורים לצאת ל'דייטים', למטרת שידוכים, הבחורים נמצאים תחת הכוונתו של הרה''ג ר' אריה סילבר הדואג
באופן מסור לכל צרכי בני הישיבה..

צוות הישיבה מגיע מפעם לפעם לעיר חדרה, בכדי למסור שיעורים ולדבר עם הבחורים 'בלימוד', ולייעץ להם בשידוכים ושאר עניינים..

ראש הישיבה חבר מועצת חכמי התורה הגאון רבי דו כהן, הגיע הערב (ראשון), למסור שיעור ושיחת חיזוק בסניף הישיבה בחדרה.

הגר''ד ציין כי "עקב הקמת מקום תורה ב'גולה' בחדרה, בוודאי שגם לאחר תקופת הקורונה, המקום הזה ייקבע לעד כמקום תורה".

משגיח ישיבת חברון הגאון רבי חיים יצחק קפלן, הוסיף ואמר, כי "מקובל לחשוב ש'מגפת הקורונה, ביטלה מקומות תורה אך פה שהתחדש בישיבה, שתהיה קיימת לעד".

19 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

14
מה עם כל הבחורים שנזרקו בבושת פנים מהישיבה רק בגלל שכל חטאם שעדיין לא התחתנו?! פגוע עד עמקי נשמתי! לא נשכח ולא נסלח!
שמואל
הבחורים מצאו מקום בחדרה וחברוני משתמש בזה ליח"צ , העביר לשם בחורים מוועד שישי ולמבוגרים יותר לא דאג . וכל זה לאחר שהבחורים השיגו את המקום ! אבל הוא מספר בכל העולם שהוא השיג את זה והוא דואג לבחורים חוצפה !! כמובן שצריך להמשיך ולשלם שכר לימוד בשביל הזכות העתידית שאולי ישובו ללמוד שם
ש
13
למה אין שום מילה על ר פינחס שעובד קשה ודואג לכל מחסורם של הבחורים בחדרה? יישר כח
אלי
12
סנובים התנשאתם עלי עכשיו רע לכם? שתיסגר הישיבה שלכם
ברנדוט

תוכן שאסור לפספס:

אולי גם יעניין אותך:

עוד בעולם הישיבות: