מתכון לקציצות בקר וירקות צלויים

מתכון לקציצות בקר וירקות צלויים. אפשר לכבד את השבת בעוף שגרתי, ואפשר להיות יצירתיים ולהגיש מעדן של ממש: קציצות מבשר בקר טחון, על מצע ירקות צלויים. המתכון המלא

צ´ יעקובסון | כיכר השבת |
(פלאש 90)

אפשר לכבד את השבת בעוף שגרתי, ואפשר להיות יצירתיים ולהגיש מעדן של ממש: קציצות מבשר בקר טחון, על מצע ירקות צלויים.

החומרים לקציצות בקר וירקות צלויים

500 גרם בקר טחון טרי

ביצה אחת

שום

מלח

ירקות לפי בחירה: בצל, פלפלים מכל הסוגים, כרוב, כרובית

קמח מצה

רסק עגבניות

אופן ההכנה:

מכינים את הבלילה: מניחים בקערה את הבשר הטחון, מוסיפים את הביצה, מעט שום, מלח, כף קמח מצה וכף רסק עגבניות. מערבבים יחד עד לקבלת עיסה.

יוצרים קציצות בקר ומניחים בתבנית אפייה על הירקות הנבחרים.

אופים בתנור על גריל, עד שהקציצות שחומות מעט.

ניתן להגיש לצד אורז.

לבריאות!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר