חגיגי במיוחד: עוף בלסמי בפטריות

הנה מתכון עשיר בטעמים אבל דל יחסית בקלוריות: נתחי חזה עוף טריים בציפוי קמח עם בלסמי והמון פטריות. ללקק את האצבעות

mame | כיכר השבת |
מרכיבים:
  • 4-6 מנות חזה עוף
  • 1/2 ק"ג פטריות פורטבלו, פרוסות
  • 2 כפות קמח
  • 2 כפות שמן זית
  • 6-8 שיני שום קלופים
  • 1/4 כוס חומץ בלסמי
  • 3/4 כוס מרק עוף ביתי
  • 1 עלה דפנה
  • 2 כפות טימין

אופן ההכנה:

מחממים מחבת עם חצי משמן הזית. מקמחים קלות את מנות העוף משני צדדים ומזהיבים על שני שדדים - שתי דקות על כל צד.

מוציאים לצלחת, מוסיפים את שאר השמן, ואדים את השום והפטריות עד שלא נשארים נוזלים שהופרשו מהפטריות. מוסיפים את שאר הרכיבים ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם מעט. מחזירים את מנות העוף ומבשלים עוד 2 דקות. מגישים חם.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית