ישראל במלחמהישראל במלחמה
בריא יותר

מתכון ללביבות תרד פריכות שלא תרגישו שהן בריאות

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה לביבות קצת אחרות מתרד (כי כמה אפשר לאכול לביבות תפוחי אדמה, בטטה או קישואים?) והרבה בצל מטוגן שמוסיף להן מתיקות מופלאה. שימו לב: בשלו אותן בקבוצות ולא ביחידות, כיון שהכנסת קציצה קרה למחבת תפגע בטמפרטורת השמן ותאט את הטיגון. ניתן להגיש עם מטבל יוגורט בצד, סלט קצוץ, או בתוך פיתה חמה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
כמו חביתת ירק משודרגת: לביבות תרד פריכות (צילום: אשר רוט)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • 2 חבילות עלי תרד, קצוצים גס
  • 1 בצל לבן, קצוץ דק
  • 2 ביצים
  • מלח ופלפל
  • מעט כמון
  • 1/2 כוס קמח, מנופה

אופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים שמן ומטגנים את עלי התרד. מעבירים לקערה.

2. מטגנים את הבצל במחבת נפרדת ומעבירים לקערה עם התרד. מוסיפים פנימה את הביצים, המלח והפלפל, הכמון והקמח.

3. מחממים שוב שמן במחבת, לטיגון חצי עמוק. מעבירים פנימה את הבלילה בעזרת כף. מטגנים משני הצדדים ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר