בריא יותר

כמו חביתת ירק משודרגת: לביבות תרד פריכות

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה לביבות קצת אחרות מתרד (כי כמה אפשר לאכול לביבות תפוחי אדמה, בטטה או קישואים?) והרבה בצל מטוגן שמוסיף להן מתיקות מופלאה. שימו לב: בשלו אותן בקבוצות ולא ביחידות, כיון שהכנסת קציצה קרה למחבת תפגע בטמפרטורת השמן ותאט את הטיגון. ניתן להגיש עם מטבל יוגורט בצד, סלט קצוץ, או בתוך פיתה חמה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • 2 חבילות עלי תרד, קצוצים גס
  • 1 בצל לבן, קצוץ דק
  • 2 ביצים
  • מלח ופלפל
  • מעט כמון
  • 1/2 כוס קמח, מנופה

אופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים שמן ומטגנים את עלי התרד. מעבירים לקערה.

2. מטגנים את הבצל במחבת נפרדת ומעבירים לקערה עם התרד. מוסיפים פנימה את הביצים, המלח והפלפל, הכמון והקמח.

3. מחממים שוב שמן במחבת, לטיגון חצי עמוק. מעבירים פנימה את הבלילה בעזרת כף. מטגנים משני הצדדים ומגישים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (76%)

לא (24%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
היום אמא שלי הכינה.....
גלי🖤
5
יפה לך הצבע ! את לא מוסיפה שמן למחבת לפני הנגלה השניה ?
חני
4
זה מנגולד
זה ממש לא,, עלי תרד. מה נסגר?
3
מה עם לשטוף את הירקות?? זה משגע אותי כל תוכנית מחדש!!! רואים שזה לא נשטף לפני.....
חיה
נכון
אילנה
2
אלו עלי סלק, לא תרד!!!! עלי תרד הם קטנים יותר וטעמם שונה
אילנה
1
נחמדדדד
יחיאל פרידמן

אולי גם יעניין אותך:

עוד במבשלות בכיכר: