תוצרת בית

בלי המתנה: חמוצים מהירים בסגנון אסייתי

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מנצלת את עונת הכרובית הטריה שנמצאת בשיאה ומצרפת לה פלפל צהוב, גזר, לפת וקולרבי ומכינה מהם חמוצים ביתיים פשוט ממכרים. ניתן להוסיף צנוניות, שומר, מלפפונים ואפילו סלק חי. הבחירה בידיכם (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

לסלט:

  • 1 פלפל צהוב, חתוך לרצועות
  • 3 גזרים קלופים, חתוכים למקלות
  • 1/2 ראש כרובית, חתוך לפרחים
  • 1 לפת, פרוסה דק
  • 1 קולרבי, פרוס דק

לתחמיץ:

  • 5 פלפלים אנגליים
  • 1 כוס מים
  • 1/4 כוס חומץ
  • 4 כפות שמן
  • מלח
  • 4 כפות סוכר

אופן ההכנה:

1. מניחים בסיר את כל מרכיבי התחמיץ, מערבבים ומבשלים עד לרתיחה.

2. מניחים בצנצנת את הירקות החתוכים ושופכים מעל את התחמיץ.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
מקסים ומתאים לפורים , תמיד לומדת ממך דברים חדשים .תודה .
תמי
4
למה את לא שוטפת את הגמבה והכרובית בסבון ? יש בה הרבה חרקים מניסיון
אפרת
כן זה ממש מגעיל , אני אוהבת לצפות בך אבל ממש מפריע לי שאת לא שוטפת את הירקות מחרקים
צודקת
חרקים פחות..שטיפה בסבון חשובה להסרת הריסוס, הכל מלא בריסוס ורעל לכן חשוב לשטוף במי סבון
נעמה
מי אמר שלא? אולי שטפה לפני הסרטון?
מיכל
את הכל היא שוטפת מראש
בואי תני לי לתקן אותך
3
ניסיתי את המתכון קל וטעים תודה .
מירי
2
עדיף לשים בכלי זכוכית
הערה
1
אפשר להבין לפי מה אתם מחליטות שהיא לא שטפה את הירקות לפני הסירטון לא מראים את כול השלבים ומה שבטוח לא יראו לכם איך היא שוטפת את זה פעם זה קשה להראות את כולל השלבים וגם למה שזה יענין אנשים ליראות אותה שוטפת הכול ודרך אגב מתכונים מהמהמים וטעימים מאודד תודה רבה
שירה

אולי גם יעניין אותך:

עוד במבשלות בכיכר: