באנו לשדרג

מתכון לסופלה שוקולד רק ונימוח

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת סופלה שוקולד קליל ומנצח, שגם ילדות שאוהבות מטבח יכולות להכין בעצמן. עם כדור גלידת וניל בצד וקורטוב של אבקת סוכר מעל - אתם מסודרים (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
"סוף הדרך": סופלה שוקולד רק ונימוח (צילום: אשר רוט)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 200 גרם שוקולד מריר, מופרד לקוביות
  • 6 כפות שמן
  • מלח
  • 1 ביצה גדולה
  • 5 כפות סוכר
  • 7 כפות קמח תופח, מנופה
  • 6 קוביות שוקולד - לסיום

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. בבן מארי ממיסים לחלוטין את השוקולד ומערבבים עם השמן. מוסיפים מעט מלח ושוב מערבבים.

2. בינתיים, בקערה נפרדת, טורפים את הביצה ומוסיפים בהדרגה את הסוכר והקמח, עד לקבלת קצף אוורירי.

3. מורידים מהאש את השוקולד ומאחדים קערות באיטיות.

4. מוזגים לתבניות אישיות עד לגובה 3/4. מטביעים קוביית שוקולד במרכז כל סופלה ואופים 10 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר