ישראל במלחמהישראל במלחמה
טעים ומחממם

מתכון למרק כתום: טעים במיוחד בימי החורף הגשומים!

כששבוע קר וסוער לפנינו, אין כמו לפתוח עם מרק כתום ומהביל. טעמו והתחממו. בתאבון! (אוכל ומתכונים).

ורד כהן | כיכר השבת |
מרק כתום (צילום: ורד כהן)
סועדים8
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה

מצרכים

  • בטטה קלופה, חתוכה לקוביות 3 יחידות
  • שיני שום כתושות 4 יחידות
  • עדשים כתומות חצויות 3 כוס
  • מלח 1 כף
  • תבלין צ'ילי 1 כפית
  • כורכום 1 כפית
  • אבקת מרק עוף 1 כף
  • פלפל שחור/ לבן 1 כפית
  • קינמון 0.25 כפית
  • סוכר חום 1 כפית

הוראות הכנה:

הניחו בסיר את כל המרכיבים וכסו במים (בערך שתיים וחצי ליטר מים). ערבבו.

הרתיחו ובשלו על להבה גבוהה- בינונית בערך 50 דקות עם מכסה סגור עד לריכוך.

ניתן לאכול כך או למעוך. מומלץ טחינה עם מוט בלנדר.

בתיאבון. 

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר