מה אוכלים היום?

מתכון לנאגטס עוף מוקפצים עם ירקות ורוטב סויה

חטיפי עוף פריכים תוצרת בית שרק נראים כמו נשנוש: מתכון לנאגטס חזה עוף מוקפצים עם ירקות ורוטב סויה מתקתק. ארוחה מושלמת שכולם יאהבו לפגוש בצלחת (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
נאגטס עוף מוקפצים עם ירקות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 ק״ג חזה עוף
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס בירה לבנה
  • 1 כוס קמח תופח
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן לטיגון
  • 2 גזרים
  • 3 ענפי סלרי
  • 1 בצל גדול
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב צ׳ילי
  • 2 כפות שמן

אופן הכנת נאגטס מוקפצים:

רגע לפני: חטיפי עוף פריכים תוצרת בית שרק נראים כמו נשנוש: מתכון לנאגטס חזה עוף מוקפצים עם ירקות ורוטב סויה מתקתק. ארוחה מושלמת שכולם יאהבו לפגוש בצלחת.

• חותכים את הגזרים למקלות ארוכים ודקים.

• חותכים כל ענף סלרי לארבעה חלקים.

• חותכים את הבצל ל-8 פרוסות.

• פורסים את חזה העוף לרצועות קצרות.

• טורפים במטריפה ידנית את הביצים, הבירה והקמח עם מלח ופלפל שחור לפי הטעם, עד לקבלת בלילה סמיכה.

• משרים את רצועות העוף בבלילה למשך שעה.

• מחממים במחבת גדולה שמן בגובה 3 ס"מ. מטגנים בשמן החם את רצועות העוף, עד שהן מזהיבות משני צדדיהן. מעבירים לנייר סופג.

• מחממים 2 כפות שמן בווק, ומקפיצים את הגזר, הסלרי והבצל במשך 5 דקות.

• מוסיפים לווק את רוטב הצי'לי והסויה ומערבבים.

• מוסיפים את רצועות העוף המוזהבות ומקפיצים יחד במשך 3 דקות.

• מגישים חם סמוך לסיום הבישול.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר