אירוח, שיחה וקולינריה

"פותחים שולחן" | ארי גוטהלף מארח את יעקב הלפרין • צפו

איש היין ארי גוטהלף מארח בכל ראש חודש דמות מעניינת לריאיון עומק חוויתי, ציני ומסעיר שבו פותחים ה-כ-ל, לצד אתגרים קולינריים מהמטבח היהודי • והפעם: היזם ואיש העסקים יעקב הלפרין • למה הוא חושב שהורים חרדיים לא מכינים את ילדיהם לחיים? מה בני האדם יכולים ללמוד מהציפורים? ולמה בעבר הוא לא אהב לארח בביתו? • צפו בתוכנית המלאה (אירוח)

(צילום: אלעד זהבי | עריכה: ידידיה כהן | הפקה: אשר רוט ואיציק אוחנה | במאי: יעקב אביטבול)

בכל ראש חודש ב'כיכר השבת' - "פותחים שולחן", תוכנית אירוח שבה פותחים הכל על השולחן: איש היין ארי גוטהלף מארח את הדמויות המעניינות ביותר בתעשיית הבידור היהודית בארץ ובעולם, לריאיון עומק חוויתי, ציני ומסעיר, לצד אתגרים קולינריים מהמטבח היהודי המסורתי.

בתוכנית העשירית מתארח היזם ואיש העסקים יעקב הלפרין שלראשונה מאז פרישתו מתפקידו כמנכ"ל 'אופטיקה הלפרין' פותח הכל.

הוא הבן הבכור של אלוף העולם בהאבקות הרב רפאל הלפרין ז"ל שהחל את דרכו בעולם העסקים כבר בכיתה ו' כשעזב את הלימודים והחל לבלות עם אביו בעסקיו. את חנות התכשיטים שלו הוא סגר ללא היסוס כשראה את הפוטנציאל שיש בעסקי המשקפיים. כעבור 12 שנים הוא הפך למנכ"ל והפרזנטור של רשת האופטיקה הגדולה בישראל והוא נחשב לגאון שיווקי שהמציא את הסלוגן "משקפיים זה מוצר צריכה בסיסי".

ובתוכנית...

למה הוא האורח הראשון שלא נגע באוכל?
למה הוא חושב שהורים חרדיים לא מכינים את הילדים שלהם לחיים?
מדוע הדברור בציבור החרדי לוקה בחסר?
איזו השפעה היתה לניסיונו כעובד פשוט על תפקודו כמנכ"ל?
מה בני האדם יכולים ללמוד מהציפורים?
למה בעבר הוא לא אהב לארח אורחים בביתו?
וכמה חשוב לממש את הפוטנציאל האישי של כל אחד?

התוכניות הקודמות של "פותחים שולחן":

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר