![קינוח קרם שניט תוך 10 דקות](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=900/2014/06/07/76be9ce0-02be-11ef-97a3-e12a00cf89de__h651_w927.jpg)
![קינוח קרם שניט תוך 10 דקות](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=900/2014/06/07/76be9ce0-02be-11ef-97a3-e12a00cf89de__h651_w927.jpg)
רכיבים
- 250 גרם בצק עלים
- שמן
- 125 מ"ל קצפת צמחית
- 1/2 1 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 1/8 כוס חלב סויה / קוקוס
- לקישוט: תותים, 50 גרם שוקולד מומס, אגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
רגע לפני: נתקעתם בלי קינוח לשבת? גם אם אתם לא עומדים לארח, לא תרצו לפספס את המתכון הנהדר הזה לעיגולי קרם שניט אישיים - קינוח צרפתי מרשים תוך 10 דקות.
• מחממים את התנור ל-180 מעלות.
• מפשירים את בצק העלים, ומרדדים קלות במערוך לעלה, אך לא לא דק מידי.
• בעזרת חותכן או כוס בקוטר 5 ס"מ, קורצים 10-12 עיגולים מהבצק. מחלצים את העיגולים בעזרת סכין, ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
• מחוררים כל עיגול במזלג מספר פעמים, ומברישים במעט שמן.
• מכניסים לאפייה למשך 15 דקות, או עד שהעיגולים מקבלים גוון זהוב יפה. מוציאים מהתנור ופונים להכנת הקרם.
• מקציפים את הקצפת הצמחית במשך 30 שניות, מוסיפים אינסטנט פודינג וניל וחלב סויה ומקציפים עד שמתקבל קרם יציב.
• רגע האיחוד: כמו עיקרון הסנדוויץ', מניחים כפית מהקרם על עיגול, וסוגרים עם עיגול נוסף. לחלופין, ניתן להניח שני עיגולים אחד על השני ומעל לזלף את הקרם.
• מאחסנים בכלי סגור מקרר.
הגשה: מגישים לכל סועד 2-3 מאפים, ומסדרים לצדם פרוסות תותים, מזלפים מעל שוקולד מומס ומפזרים אגוזים.
חדש! בקבוק 1 ליטר - הארוחה טעימה יותר עם קוקה-קולה