ספיישל חנוכה

מתכון לסופגניות תפוחים אווריריות וטעימות

אם אפשר להכין מהם מרק, מתבקש ביותר לשדך אותם למתכוני החנוכה: מתכון לסופגניות תפוחים אווריריות בטעם נהדר. הן פשוטות מאוד להכנה ומעולות בעיקר כשאתם זקוקים לאקסטרות של מטוגנים כאן ועכשיו (מתכונים לחנוכה, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סופגניות תפוחים אווריריות וטעימות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • שמן קנולה לטיגון
  • 1 כוס קמח
  • 1/2 1 כפיות אבקת אפייה
  • 4 כפות סוכר לבן
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 ביצה גדולה
  • 1 כוס קוביות תפוחים קלופים (עדיף מזן גרנד סמית)
  • לציפוי: סוכר / אבקת סוכר / קינמון

אופן הכנת סופגניות תפוחים:

רגע לפני: אם אפשר להכין מהם מרק, מתבקש ביותר לשדך אותם למתכוני החנוכה: מתכון לסופגניות תפוחים אווריריות בטעם נהדר. הן פשוטות מאוד להכנה ומעולות בעיקר כשאתם זקוקים לאקסטרות של מטוגנים כאן ועכשיו.

• מחממים במחבת 5 ס"מ של שמן, עד שהשמן מגיע לנקודת חום של 190 מעלות (זורקים מעט מתערובת הסופגניות לשמן, ואם נוצרות בועות סביב - השמן חם מספיק).

• מנפים את הקמח לקערה בינונית, מוסיפים את אבקת האפייה, הסוכר והמלח ומערבבים.

• בכלי קטן, טורפים יחד את הביצה והחלב, ובעדינות משלבים את הנוזלים עם החומרים היבשים. לבסוף, מקלפים פנימה את קוביות התפוחים.

• מורידים בזהירות לשמן הרותח כפות גדושות מהתערובת, ומעצבים כמה שניתן לצורת כדור. מטגנים 5 דקות מכל צד, עד שהסופגניות מקבלות גוון זהוב-שחום יפה.

• מגלגלים את הסופגניות בסוכר, אבקת סוכר או קינמון ומגישים מיד, כשהסופגניות עדיין חמות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר