מתכונים לפסח 2016

מתכון לעוף עם תחתיות ארטישוק ברוטב תפוזים מרענן

חג הפסח נושא איתו מזג אוויר חמים במיוחד, דאגנו לכם למנות מתאימות: הארטישוקים בשיא העונה, נצלו אותם לעיקרית מרעננת עם מתכון לעוף עם תחתיות ארטישוק ברוטב תפוזים ורוזמרין (מתכונים לפסח, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
עוף עם תחתיות ארטישוק ברוטב תפוזים מרענן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 חלקי עוף גדולים
  • 10-12 תחתיות ארטישוק - מומלץ טריות
  • 2 בצלים בינוניים
  • 15 מחטי רוזמרין
  • 4 כפות שמן
  • 2 כוסות מיץ תפוזים
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת תבשיל עוף ותחתיות ארטישוק:

1. מחממים בסיר רחב את השמן ומטגנים את חלקי העוף עד להזהבה טובה מכל הצדדים.

2. פורסים את הבצל לטבעות ומוסיפים לסיר. מבשלים יחד במשך 2-3 דקות על אש בינונית.

3. מוסיפים את הרוזמרין, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים.

4. מוסיפים לסיר את תחתיות הארטישוק בשלמותן, ומנמיכים לאש קטנה.

5. מוסיפים את מיץ התפוזים ומבשלים במשך 40 דקות.

מנה נהדרת לסעודת בוקר החג או לחול המועד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר