חומוס בטטה
חומוס בטטה (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(8 מנות):

  • 4 כוסות גרגרי חומוס משימורים, מסוננים ושטופים
  • 1 שן שום, מרוסקת
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • 1/4 כוס מיץ לימון טרי
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1 בטטה קטנה, חתוכה לקוביות
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

אאא

1. מפזרים את קוביות הבטטה בתבנית אפייה, ואופים בחום של 180 מעלות עד לריכוך.

2. במעבד מזון, טוחנים את כל המרכיבים, מלבד המלח והפלפל, עד לקבלת מרקם חלק. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.