באנו לשדרג

מתכון לחומוס בטטה

או: הממרח שיעיף לכם את הכריך. כן, המתכון הזה כולל גרגרי חומוס, למקרה שתהיתם, אך מוסיף שחקנית חדשה למגרש שהופכת את כל העסק למרענן עם שאלה אחת שמרחפת מעל: מה נטבול בו? (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
חומוס בטטה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 כוסות גרגרי חומוס משימורים, מסוננים ושטופים
  • 1 שן שום, מרוסקת
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • 1/4 כוס מיץ לימון טרי
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1 בטטה קטנה, חתוכה לקוביות
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מפזרים את קוביות הבטטה בתבנית אפייה, ואופים בחום של 180 מעלות עד לריכוך.

2. במעבד מזון, טוחנים את כל המרכיבים, מלבד המלח והפלפל, עד לקבלת מרקם חלק. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר