באנו לעזור

מסתבר שחיים שלמים אנחנו מגרדים גבינה לא נכון

אנחנו אולי לא מבינים באופנה, אבל כשזה מגיע לאוכל - ואם להיות ספציפיים: לגבינה - היינו בטוחים שאנחנו שולטים בחומר, אך הסרטון הבא מוכיח שלא היה לנו מושג קלוש בגירוד נכון של גבינה. צפו (אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
לא ככה!! (צילום: shutterstock)

המשתמשת @beasymss פרסמה בטוויטר סרטון של גירוד גבינה באמצעות פומפיה ומהר מאוד הוא הפך לוויראלי ברחבי הרשת. מדוע? כי, למרבה הטרגדיה, הסרטון חושף את הדרך *הנכונה* להשתמש בפומפיה ומסתבר שטעינו חיים שלמים.

זה לא סוד שלגרד גבינה, ירק או פרי בפומפיה זה לא כיף גדול (האצבעות!), אך הטריק הבא מפחית משמעותית את הסיכון שכרוך בגירוד. כיצד? הכל תלוי באיך אתם ממניחים את הפומפיה.

במקום להציב אותה זקוף במרכז צלחת או קערה, השכיבו את הפומפיה במנח אופקי על מנת שהגבינה (או מה שלא תגרדו בה) ייאגר בפנים. בסיום, פשוט העבירו את הגבינה המגורדת לצלחת וחסכתם לעצמכם בלגן רציני ואצבעות מדממות. על לא דבר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר