מה אוכלים היום?

מתכון למרק עגבניות בסגנון מקסיקני

מישהו שכח לעדכן את החורף שהוא אמור להופיע עם אפקטים אמינים כמו גשם ורעמים (על שלג אנחנו לא מעזים לחלום). בינתיים, המרק הזה מתאים בול ל"חורף" הישראלי. מרק עגבניות פשוט, מנחם ומהיר הכנה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מרק עגבניות מקסיקני (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 פלפל צ'ילי אדום, קצוץ
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 1 בצל, קצוץ
  • חופן כוסברה טרייה, קצוצה
  • 290 גרם פלפלים קלויים מצנצנת
  • 800 גרם קוביות עגבניות משימורים
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כוס (125 מ"ל) חלב קוקוס / מים
  • מלח ים ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את הפלפל האדום, השום והבצל ומטגנים במשך שתי דקות.

2. מוסיפים את שאר המרכיבים לסיר ומבשלים במשך 10-15 דקות. מוסיפים עוד חלב קוקוס או מים למרקם דליל יותר.

3. טוחנים במוט בלנדר את המרק למרקם הרצוי, ומגישים עם סלסה, אבוקדו חתוך, צ'יפס טורטיה ופרוסות ליים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר