1. מערבבים את הקמח עם השמרים ומוסיפים את המים.
2. מתחילים ללוש ומוסיפים בהדרגה את שמן הזית והמלח. יש להתפיח עד להכפלת הנפח.
3. מחלקים לארבעה כדורים.
4. מקמחים את משטח העבודה.
5. מורחים לוטוס / ריבת חלב / פסק זמן / כל ממרח לטעמכם, מוסיפים חטיפי שוקולד למיניהם כגון מקופלת / טעמי / אגוזי, קרמל מלוח, קוקוס קלוי וכדו'.
6. מגלגלים, חותכים ואופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות במשך 7 דקות.
7. בוזקים אבקת סוכר מעל ומגישים.
1 | ל 1. אני חושבת שהאבקת אפייה זו טעות ומדובר באבקת סוכר | 28/11/2018 |
אחת שאופה ולא מהיום. | ויקי 03/02/2019 |