לכבוד שבת

מתכון לסיגרים במילוי פטריות וחמוציות של מורן פינטו

כמנת פתיחה, מנה בפני עצמה בין הדגים לבשר או כתוספת לעיקרית - הסיגרים האלה מתאימים בול, מתי שרק תרצו. השפית מורן פינטו עם גרסה מיוחדת לסיגרים ממולאים: פטריות וחמוצים שמגישים עם טחינה גולמית וסילאן (מתכונים לשבת, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
סיגרים במילוי פטריות וחמוציות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חבילת עלי סיגר
  • 2 סלסילות פטריות שמפיניון טריות, קצוצות היטב
  • 1 כוס חמוציות מיובשות
  • 4 כפות שמן
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן לטיגון עמוק
  • טחינה גולמית וסילאן להגשה

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הפטריות במשך 3 דקות. מוסיפים את החמוציות, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים יחד.

2. במרכז כל עלה סיגר, מניחים כף גדושה מתערובת הפטריות והחמוציות, מקפלים את צד שמאל ואת צד ימין כלפי פנים ומגלגלים לסיגר.

3. מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסיגרים עד שהם מקבלים גוון זהוב יפה. בהגשה מזלפים מעל טחינה גולמית וסילאן.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר