מה אוכלים היום?

מתכון לפשטידת אטריות וגבינות

קוגל פינת מאק אנד צ'יז: השפית מורן פינטו עם מתכון לפשטידת אטריות וגבינות מקטגוריית "לערבב ולתנור". כמה קל, ככה טעים (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
פשטידת אטריות וגבינות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה70 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 חבילת אטריות דקות, מבושלות ומסוננות
  • 3 ביצים
  • 2 כוסות גבינה צהובה מפוררת
  • 100 גרם גבינה בולגרית
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • 2 שיני שום, כתושות
  • מלח ופלפל לבן

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל המרכיבים ויוצקים לתבנית.

2. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כשעה, עד שהחלק העליון של הפשטידה מזהיב.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר