תיעוד מיוחד

ערב הצום: כך מכינים את ה'טבק' להרחה

כשאסור לאכול ולשתות, נרגעים רבים בעזרת הרחת טבק. צלם 'כיכר השבת' תיעד את מלאכת ההכנה: מהאבקה, דרך טיפות הריח ועד לצמצום הטבק והכנסתו לקופסה המתאימה (מעניין)

(צילום: חיים גולדברג, כיכר השבת)

בכל ימות השנה, בעיקר בשבתות ובחגים - בהם התפילה בבית הכנסת ארוכה והעישון אסור, ניתן לראות רבים המריחים מתוך קופסת הטבק שלהם.

עליה במכירות הטבק, נרשמת בעיקר בערבי הצומות הארוכים: תשעה באב ויום הכיפור, בהם נמצאים שעות ארוכות בבית הכנסת, בלי אוכל ובלי שתייה.

חיים גולדברג, מעניק הצצה לתהליך הייצור: מדחיסת האבקה בשקית, טפטוף טיפות הריח, במגוון טעמים - ועד לשלב הסופי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר