מה אוכלים היום?

מתכון לעוף מפורק עם ראנץ' אבוקדו - הכריך המושלם

מתכון לעוף מפורק ברוטב ברביקיו פיקנטי עם ראנץ' אבוקדו ובערך כל דבר נוסף שתרצו להוסיף ללחמניית הבורגר - כי אין כמו כריך עמוס בכל טוב כדי לסגור יום ארוך (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
עוף מפורק עם ראנץ' אבוקדו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 ק"ג חזה עוף או פרגיות, ללא עור וללא עצמות
  • 2 כפיות פפריקה מעושנת
  • 2 כפיות אבקת צ'ילי
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית קינמון
  • מלח גס ופלפל שחור
  • 2 כוסות רוטב ברביקיו
  • 1/2 כוס בירה לבנה מכל סוג
  • 3 כוסות כרוב מגורר
  • 2 כוסות גרגרי תירס
  • 1/2 כוס כוסברה טרייה קצוצה גס
  • 2 כפות עירית טרייה קצוצה
  • <a href="https://www.kikar.co.il/335173.html">לחצו כאן לרוטב ראנץ' אבוקדו מהיר וטעים</a>
  • לחמניות המבורגר או טורטיות

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את נתחי העוף, עם הצ'ילי, הפפריקה, הקינמון, קמצוץ מלח וקמצוץ פלפל שחור לציפוי מלא.

2. בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים 1 כף שמן זית על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן חם, מוסיפים את נתחי העוף וצולים אותם במשך 3-4 דקות מכל צד.

3. מנמיכים לאש קטנה ויוצקים לסיר את רוטב הברביקיו והבירה. מכסים את הסיר ומבשלים במשך שעתיים. בתום הבישול, בעזרת 2 מזלגות מפרקים את העופות ל"חוטים" ומערבבים פנימה את 3/4 מכמות הכוסברה.

4. בקערה, מערבבים את הכרוב עם כמה כפות של ראנץ' אבוקדו, התירס, הכוסברה שנותרה והעירית ומתבלים במלח.
אופן ההגשה: מחלקים את העוף המפורק כשהוא חם בין 6 לחמניות המבורגר או טורטיות , מניחים מעל מתערובת הכרוב ויוצקים בנדיבות על הכל מראנץ' האבוקדו. מגישים מיד.

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר