'סוגרים שבוע' • צפו

'בלוף' גיוס החרדים, ח"כ מקלב, שלטון בג"ץ והאסון במרוקו

ח"כ אורי מקלב בראיון על יעדי הגיוס והיערכות לבחירות 2020; הסופר חיים ולדר בראיון נוקב: "אנחנו לקראת דיקטטורה משפטית"; נועם כץ, בן 14 ופרשן פוליטי; גיס ההרוג ממרוקו - ופאנל סוער (חרדים)

אתם צופים בתכנית האקטואליה המרכזית מבית 'כיכר השבת' - "סוגרים שבוע" - המוגשת ביום חמישי מדי שבוע, על ידי ישי כהן.

אורחים באולפן

ח"כ אורי מקלב (דגל התורה) מתייחס לראשונה לתחקיר שחשף את בלוף שיעור החרדים המתגייסים לצה"ל, מסביר את ההיצמדות החרדית לראש הממשלה בנימין נתניהו, תוקף את ח"כ אביגדור ליברמן ונערך לבחירות 2020.

הסופר חיים ולדר, בראיון נוקב ואמיץ, חושב שישראל צועדת לדיקטטורה משפטית, בטוח שהפרקליטות לא רוצה את החרדים עם כוח ומאמין שהיועץ המשפטי לממשלה אביחי מנדלבליט הגיש כתב אישום נגד נתניהו מפני שהוא נמצא תחת סחיטה וחשש ממאסר בפועל.

הרב דוד נתנאל, גיסו של הרב דוד לוי ז"ל שנהרג מפגיעת אוטובוס במרוקו, מאשים בראיון כואב: "מדובר בפיגוע ורצח מכוון".

ד"ר גלעד מלאך, שהיה שותף לניסוח "חוק הגיוס", מסביר איך איווט ליברמן גרם לחרדים להתנגד לחוק - שלדבריו היה מקצועי.

הילד נועם כץ, בן 14 בלבד, שמבין בפוליטיקה וזכה לכינוי 'עמית סגל הצעיר', מסביר איך הוא מסתדר עם הלימודים לצד אהבתו לפוליטיקה.

פינת הפרשנים

פאנל פרשנים סוער עם דוד חכם ויקי אדמקר, על יעדי הגיוס בצה"ל ושתיקת החרדים לתחבורה ציבורית בשבת בגוש דן. וגם: מדוע ביהדות התורה לא גינו את הפוגרום בישיבה הספרדית בבני ברק?

'סוגרים שבוע עם ישי כהן', מדי יום חמישי בשעה 19:00 ב"כיכר השבת". מפיק: איציק אוחנה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (17%)

לא (83%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
חמוד הילדון הזה.... חחח... מרגיש תצמו בעננים... עלק פרשן פוליטי.....
מישהו
8
לפיד:"אתה מציע שפקיד (היועמ"ש) יוכל לפטר את ראש הממשלה? האם הדמוקרטיה לא יקרה לך? ... אתה לא יכול להפקיד בידי היועמ"ש את הסמכות הבלעדית והמוחלטת לפיטורו של רה"מ". מאי 2004, טומי לפיד, שר המשפטים, על ההצעה לתיקון חוק יסוד הממשלה כך שלאחר כתב אישום רה"מ יחוייב להתפטר.
איציק
7
הבין מה חשוב פה, הרבה בריאות!!
חמוד הילד

אולי גם יעניין אותך:

עוד בהריאיונות: