לכבוד שבת

מתכון לעוף בתנור בציפוי רוטב פיקנטי חגיגי

בניגוד אלינו, כשהשפית מורן פינטו עושה טעות, נולדים לה רטבים מופלאים שמתאימים בול לציפוי חלקי עוף בסגנון "שגר ושכח". כלומר מערבבים את מרכיבי הרוטב, מצפים את העופות ושולחים אותם לתנור לאפייה טובה - וככה בדיוק אנחנו אוהבים את העיקריות שלנו בשולחן השבת (מתכונים לשבת, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
עוף בתנור בציפוי רוטב פיקנטי חגיגי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה100 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 8 חלקי עוף - משולשים ושוקיים
  • 3 כפות קטשופ
  • 2 כפות שמן
  • 1 כף פפריקה מעושנת
  • 4 שיני שום, כתושות
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. בכלי קטן, מערבבים היטב את כל המרכיבים (מלבד העוף כמובן) עד לקבלת רוטב אחיד.

2. מניחים את העופות בתבנית ומצפים אותם היטב ברוטב.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך שעה וחצי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר