ליד הקפה

מתכון לבראוניז נימוחים משלושה מרכיבים בלבד

קוביות הבראוניז הללו הן מושלמות, לא פחות: טעימות, רכות במיוחד (בזכות מרכיב סודי), בריאות, נטולות גלוטן, טבעוניות ודורשות מינימום עבודה. בשתי מילים: מתאימות לכולם, מבוגרים וילדים כאחד (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
בראוניז נימוחים משלושה מרכיבים בלבד (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 בננות גדולות (בערך ½1 כוסות של מחית) בשלות מאד
  • 1/2 כוס אבקת קקאו לא ממותקת
  • ½1 כוסות חמאת שקדים
  • 1/4 כפית קינמון (לא חובה)

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית סטנדרטית בנייר אפייה.

2. בקערה גדולה, מועכים את הבננות במזלג עד לקבלת תערובת חלקה.

3. מוסיפים את חמאת השקדים ומערבבים היטב.

4. מוסיפים את אבקת הקקאו ואת הקינמון (אם בוחרים) ומערבבים, עד שאין אבקת קקאו נראית לעין.

5. שופכים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים במשך 20-25 דקות, או עד שהעוגה מתייצבת ומשחימה בחלקה העליון.

6. מוציאים מהתנור ומניחים להתקררות מלאה לפני החיתוך לריבועים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר