• זמן הכנה40 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 900 גרם שוקי עוף, (עור מוסר - לא חובה)
  • שמן זית
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כפות מרגרינה בטעם חמאה
  • מיץ מלימון אחד
  • 3 שיני שום, כתושות
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 לימון, חתוך לרבעים

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים תנור ל-220 מעלות. משמנים תחתית של תבנית.

2. זורים בנדיבות מלח ופלפל על העוף ומעבירים לתבנית.

3. אופים במשך 25 דקות ומכינים את הרוטב בזמן זה: מערבבים בקערה את המרגרינה, מיץ הלימון, שיני השום המלח והפלפל.

4. לאחר 25 הדקות הראשונות, יוצקים את הרוטב על העוף ומוסיפים את רבעי הלימון לתבנית.

5. מחזירים לתנור ואופים 10-15 דקות נוספות.

6. שופכים את הרוטב מתחתית התבנית על העוף במשך 2-3 הדקות האחרונות ואופים בחום גבוה עד להשחמה. מוציאים מהתנור ומגישים.