מה נאכל היום?

מתכון למרק תפוחי אדמה בריא במרקם קטיפתי - שלא יהרוס לכם את הדיאטה

המרק הזה הוא חלום שמתגשם. יש בו את כל עושר הטעמים שיש במרק תפוחי אדמה רגיל, רק עם מרכיבים איכותיים יותר ועם רבע מכמות הקלוריות / השומן. בנוסף, הוא גם פרווה, טבעוני ונטול גלוטן (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מרק תפוחי אדמה בריא קטיפתי - שלא יהרוס לכם את הדיאטה (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כוס בצל חתוך לקוביות
  • 1 כוס גזר חתוך לקוביות
  • 1/2 כוס סלרי חתוך לטבעות
  • 4 כוסות תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
  • 4 כוסות ציר ירקות
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית רוזמרין, קצוץ דק
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 425 גרם חלב קוקוס לא ממותק

אופן ההכנה:

1. בסיר גדול מחממים את שמן הזית. בזמן שהשמן מתחמם, קוצצים את הירקות.

2. מטגנים את הבצל, הגזר והסלרי עד שהבצל שקוף, בערך 10 דקות.

3. מוסיפים את תפוחי האדמה, הציר, הרוזמרין והתבלינים.

4. מביאים את המרק לרתיחה. מאפשרים לו לרתוח במשך 30 דקות, או עד שתפוחי האדמה מרגישים רכים בנעיצת מזלג.

5. לאחר הבישול מערבבים פנימה את חלב חלב הקוקוס. משתמשים בבלנדר בכדי להפוך את המרק לחלק. מגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר