קטשופ ביתי טעים
קטשופ ביתי טעים (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1/4 כוס רסק עגבניות
  • 1/4 כוס מים
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כפית מולסה (ניתן להחליף בדבש או מייפל)
  • קורט אבקת שום
  • קורט אבקת בצל
  • קמצוץ פלפל אנגלי טחון
  • 1/4 כפית מלח

אופן ההכנה:

אאא

1. בקערה, מערבבים היטב את כל החומרים.

2. יוצקים את התערובת לסיר קטן ועמוק ומבשלים במשך 5 דקות עד שהרוטב מסמיך. מצננים היטב לפני ההגשה.