"אין ברירה"

משי זהב: הציבור צריך לצאת עם מקלות למאה שערים

יו"ר זק"א, יהודה משי זהב, במתקפה חריפה נגד התנהלות עיריית בני ברק: "יצאנו בכרוזי אזהרה - ראש העיר ביקש לעדן". קורא לתקוף את קיצוני מאה שערים: "אין ברירה" (TV)

יו"ר זק"א, יהודה משי זהב, במתקפה חריפה נגד התנהלות עיריית בני ברק: "יצאנו בכרוזי אזהרה - ראש העיר ביקש לעדכן". קורא לתקוף את קיצוני מאה שערים: "אין ברירה". הראיון המלא, מחר בתוכנית 'סוגרים שבוע עם ישי כהן'.

באשר למתרחש עם קיצוני מאה שערים, אומר משי זהב: "זה לא מאה שערים, רוב התושבים במאה שערים הם אנשים איכותיים. יש קבוצה הזויה שכבר חודשים מסתובבים במא"ש וצובעים את הקירות בגדלי חמאס.

"צריך להגיע למצב, שאנחנו הציבור נצא עם מקלות לפזר אותם, הם פצצה מתקתקת. אין ברירה אחרת, זו הדרך היחידה, זו השפה שהם מבינים".

יו"ר זק"א יוצא במתקפה נגד התנהלות עיריית בני ברק: "מה שקורה בבני ברק זה כישלון, צריך לשים את הדברים על השולחן. אין שם שום גורם מקצועי שידע לדבר. אנחנו בזק"א, יצאנו עם ערכות כריזה, ראש העיר התקשר וביקש לעדן את הקיראה כי זה בוטה. הם לא קלטו, התעסקו בכל מיני שטויות".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

17
לשוטים לא צריך להסביר. במילא לא תבין. תעשה מה שאומרים לך ושתוק. סייג לחכמה שתיקה. לפחות לא יזהו שאתה טיפש
9 אידיוט מתחכם
16
צןדק\ צודק
נתי
15
יהודה משי זהב אני אוהב אותך I LOVE YOU סוף סוף מישהו מדבר לעניין . לצאת עם מקלות ועם תרסיס כימי כדי להשפריץ עליהם .
יהודה
אתה פסיכופת אתה עלול לשסף למישהו את ...........
סתם 1

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: