1. במקביל, מערבבים בקערה את הקרפיון הטחון, הבצל הטחון, הגזר הטחון, השמן, הביצים, הסוכר, הפלפל השחור והמלח, עד לקבלת עיסה אחידה. מניחים את העיסה בצד למנוחה.
2. ממלאים סיר גדול במים, מוסיפים את שאר מרכיבי ציר הבישול ומביאים לרתיחה. מקפים את הקצף שנוצר על הנוזל במהלך הבישול.
3. ממלאים מהעיסה את פרוסות הקרפיון הפרוס ובזהירות מסדרים אותן בציר הבישול שבסיר. מהעיסה שנותרה, יוצרים קציצות פחוסות וארוכות ומסדרים אותן בין פרוסות הקרפיון שבסיר. מכסים את הסיר ומבשלים במשך שעה וחצי על אש בינונית-נמוכה.
מגישים קר לצד חריין ביתי.