1. מחממים תנור ל-200 מעלות. במחבת גדולה, מטגנים את הבטטות, הברוקולי והכרובית עם 10 גרם חמאה במשך כ-10 דקות (ניתן לוותר על השלב הזה, אך זה יאריך את זמן האפייה) ומעבירים לתבנית.
2. מוסיפים למחבת עוד 20 גרם חמאה ואת הפטריות ומטגנים במשך כדקה. מוסיפים את השמנות והתבלינים ומבשלים עוד כ-10 דקות על אש נמוכה.
3. מכניסים לרוטב חצי מכמות הצ׳דר והמוצרלה, מערבבים ומיד יוצקים על הירקות. מניחים רצועות גאודה בין הירקות, מפזרים את יתרת הגבינות ומכסים.
4. אופים בתנור במשך כשעה. פותחים, בודקים את רכות הירקות ואופים עוד כ-7 דקות.