צפו האופן ההכנה:
1. במעבד מזון עם להב לעיבוד, מניחים את החמאה, מעט מלח, רבע כוס מים קרים ומעבדים הכל בתהליך קצר - עיבוד יתר יפגע במרקם הבצק. בתחילה יתקבלו פירורי בצק וברגע שהם מתגבשים לכדור, מפסיקים את העיבוד.
2. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
3. בינתיים, מכינים את המילוי: במטריפה ידנית, טורפים את הביצים יחד עם השמנת. לאחר שמתקבל רוטב אחיד, ניתן לערבב פנימה 1/2 כוס גבינת צ'דר מגורדת, פרמזן, גבינת עיזים - וכל גבינה אחרת.
4. על משטח עבודה מקומח, מרדדים את הבצק לעובי הרצוי. כדאי לקמח גם את המערוך ותוך כדי הרידוד, להרים מדי פעם את הבצק, שלא יידבק למשטח.
5. מרפדים עם הבצק תבניות קיש אישיות או תבנית קיש גדולה.
6. מתבלים את רוטב המילוי בפלפל לבן ואגוז מוסקט, מערבבים ויוצקים את הרוטב בין תבניות הבצק. מוסיפים מעל את פרחי הברוקולי / מחית הבטטות / פרוסות הפטריות - או כל תוספת אהובה אחרת.
7. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30-40 דקות, עד ששולי הקיש זהובים והמילוי מתייצב.