באנו לשדרג

מתכון לגלידה מטוגנת בגרסה הקלה והמהירה

גלידה מטוגנת החלה את דרכה הקולינרית במטבחים מקסיקניים ובעשור האחרון הפכה לנפוצה גם באיזור סין. הכנתה קצת מורכבת ומאיימת, אז בחרנו לדלג על כמה שלבים ובמקום זאת, אנו מצפים את כדורי הגלידה שלנו בפתיתי תירס חמאתיים ופריכים שקלויים בנפרד, כך שטעמה מטוגן, ללא הדרמה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זה רק נשמע בלתי אפשרי: גלידה מטוגנת בגרסה הקלה והמהירה (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 470 גרם גלידה בטעם וניל / טעם אחר אהוב
  • ½1 כפות חמאה / מרגרינה בטעם חמאה
  • ¼1 כוסות קורנפלקס, טחון גס
  • 1/2 כפית קינמון
  • 2 כפיות סוכר
  • קצפת, לקישוט
  • סוכריות לקישוט
  • דובדבנים, לקישוט

אופן ההכנה:

1. מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה. מניחים 4 כדורי גלידה על התבנית המוכנה ומאחסנים במקפיא בזמן הכנת תערובת דגני הבוקר, במשך לפחות 30 דקות.

2. במחבת בינונית, על אש בינונית, ממסים את החמאה / מרגרינה. מוסיפים פנימה את הקורנפלקס והקינמון ומטגנים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שפיסות הקורנפלקס מזהיבות, במשך 5-7 דקות.

3. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הסוכר. מניחים בקערה ומצננים במקרר.

4. מוציאים את כדורי הגלידה מהמקפיא ומגלגלים בתערובת הדגנים. מקשטים בקצפת, סוכריות ודובדבנים ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר