תוצרת בית

מתכון לגלידה בסיסית מ-3 מרכיבים בלבד - ללא מכונה ועם תוספות מגוונות

אם "גלידה מ-3 מרכיבים" נשמעת טוב מכדי להיות אמיתית, אנו מבטיחים שהיא לא. כאמור, אתם אפילו לא צריכים מכונה מיוחדת כדי ליצור את הפלא הזה וברגע שיש בידיכם את המתכון הבסיסי, אתם יכולים לשדרגו במיליון דרכים... אבל מי סופר? (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
עם איזו תוספת שבא לכם: גלידה מ-3 מרכיבים, ללא מכונה (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • ½2 כוסות (567 גרם) שמנת מתוקה קרה
  • 397 גרם חלב מרוכז ממותק
  • 1 כפית תמצית וניל
  • סוכריות, עוגיות מרוסקות, שוקולד צ'יפס או תוספות אחרות (לא חובה)

אופן ההכנה:

1. בקערת המיקסר המצוידת בוו הקצפה, מקציפים את השמנת קלות. כשהמכונה עדיין פועלת, מוסיפים את החלב בזרם איטי ויציב ומקציפים עד לשילובו. מוסיפים את תמצית הווניל ומקציפים לשילוב.

2. משתמשים במרית סיליקון כדי לקפל בעדינות את התוספות לתערובת, תוך הקפדה שלא להזיז אותה. (לקיפול, מכניסים את המרית למרכז הקערה ומגרדים בעדינות מלמטה למעלה, בצורת האות "J". מסובבים את הקערה כ-90 מעלות בכיוון השעון וחוזרים על תנועת הקיפול עד שהתוספות משולבות בתערובת באופן אחיד.)

3. שופכים את התערובת לתבנית עגולה. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים עד שהגלידה ניתנת לחיתוך, במשך מינימום 3 שעות עד לילה. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, מוציאים את הגלידה מהמקפיא מספר דקות טרם ההגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר