בריאות לפני הכל

מבשלות בכיכר: מורן פינטו מכינה סלט קינואה ב-20 דקות

והשבוע, בתכנית הבישול והאירוח המרתקת מבית 'כיכר אוכל', השפית מורן פינטו מארחת את אשת התקשורת מירי שניאורסון ומלמדת אותנו להכין סלט קינואה קל להכנה, מהיר, בריא והכי חשוב: טעים טעים (כיכר TV, מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(ניהול אולפן: יוחנן בלייך)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס קינואה
  • 10 עגבניות שרי, חצויות
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק
  • 2 מלפפונים מוצקים, קצוצים דק
  • 1 כוס גרגירי חומוס מבושלים
  • מלח ופלפל
  • 1 כף כמון
  • שבבי צילי - לא חובה
  • שמן זית
  • עלי בזיליקום קרועים
  • 1 לימון סחוט

אופן ההכנה:

1. בסיר עם מים כמו לפסטה, מבשלים את הקינואה עד שהיא רכה ומסננים היטב.

2. את גרגרי החומוס מתבלים במלח, פלפל, כמון, שמן זית ולימון.

3. את שאר הירקות מסדרים בקערה ומוסיפים את הקינואה וגרגרי החומוס.

3. מזלפים מעל הכל שמן זית, מלח, שבבי צילי - אם משתמשים ולימון ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר