מתכון לעוגת שוקולד משאריות של עוגיות - ללא אפייה

נתקעתם עם שאריות של עוגיות - מכל סוג - שכבר התייבשו ואף אחד לא יאכל אותן? במקום לזרוק, תכינו מהן עוגה מהירה. מתכון לעוגת שוקולד סופר טעימה משאריות של עוגיות - ללא אפייה (מתכונים, אוכל)

עוגת שוקולד משאריות של עוגיות (צילום: DDP on Unsplash)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 350 גרם עוגיות - מכל סוג, קנויות או שהכנתם בבית
  • 140 גרם שוקולד מריר
  • 140 גרם שוקולד חלב
  • 120 גרם חמאה
  • 150 גרם דבש

אופן ההכנה:

1. בסיר בינוני על אש נמוכה ממיסים החמאה, הדבש ושני סוגי השוקולד, תוך ערבוב מתמיד עד לקבלת רוטב אחיד.

2. שוברים לחתיכות את העוגיות, מוסיפים את החתיכות לסיר, אך משאירים בצד חופן נדיב. מערבבים יחד עד ששברי העוגיות מצופים היטב בשוקולד.

3. יוצקים הכל לתבנית מרובעת בינונית, מרופדת בנייר אפייה, ומשטחים את החלק העליון בעזרת מרית. מפזרים מעל את שברי העוגיות ששמרנו בצד ומעבירים למקרר למשך שעתיים לפחות להתייצבות, ואז חותכים לריבועים ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר