דיון מכריע בקבינט

גמזו ממליץ: הגבלות תנועה בבני ברק, אלעד וביתר עילית

קבינט הקורונה יתכנס היום לדיון מכריע ודרמטי בו יציג פרופ' רוני גמזו את המלצותיו להטלת הגבלות בערים אדומות, לצד סגירת מערכת החינוך • גמזו יבקש להכניס את ב"ב ואלעד לרשימה (אקטואליה)

גמזו, בסיור בישיבות (באדיבות המצלם, ללא קרדיט)

קבינט הקורונה יתכנס במהלך היום (חמישי) לדון בהמלצות של פרויקטור הקורונה, פרופסור רוני גמזו, המבקש להטיל הגבלות נוספות על ערים אדומות.

בין היתר ממליץ גמזו להטיל הגבלות הכוללות סגר לילי, הגבלות תנועה במהלך היום ועד סגר מלא לתקופה של למעלה משבוע בעיר בה התחלואה לא תרד.

כמו כן, גמזו יבקש לצרף לרשימת 23 הערים האדומות עם הערים בני ברק, מודיעין עילית וואלעד. יתכן וגמזו יבקש להכריז גם על שכונות אדומות בירושלים ואשדוד, שכונות עם תחלואה גבוהה.

פרויקטור הקורונה מגיע לישיבת הקבינט כשהוא איבד את האמון של מגזר החרדי בשל דבריו נגד החלטת מרן הגר"ח קנייבסקי שלא לבצע בדיקות קורונה בישיבות.

כזכור, כפי שנחשף לראשונה ב'כיכר השבת', מרן הגר"ח קנייבסקי הורה לבחורי ישיבות האמורים להישאר בישיבות עד ליום כיפור שלא לעבור בדיקות קורונה.

בשיחות עם מקורביו טען מרן הגר"ח כי עריכת בדיקות שיובילו לסגירת ישיבות עם אלפי תלמידים בחודש אלול היא בגדר "חשש לביטול תורה עצום".

ממונה הקורונה, פרופ' רוני גמזו, הגיב לקריאת הגר"ח קנייבסקי, שלא לערוך בדיקות קורונה בישיבות, ואמר כי "הודעת הרב מסכנת את הציבור החרדי בהמשך ההידבקות", קבע גמזו.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

30
למה לא סוגרים את תל אביב שיש בה מאות חולים ביום כי באחוזים זה 11לכל מאה אלף על זה מסתכלים התפשים אבל החכמים היו מסתכלים על חולים לא על כמה זה מול מספר התושבים כי מספיק מאה בתל אביב שידביקו 500 בישובים אחרים
יוס
29
רשע גם זו לרעה
דג
חחחחחח
יפית
28
יש
אריה
27
.
גמזו לרעה
26
צודק
מישהו
25
על כל חרדי שנדבק יש פי 2.5 חולי קרונה חילונים שמדביקים שם לא עושים סגר ולא הקיפה
אמיר אתה צודק אתה הביא הקרונה של גמזו
24
מאות נפטרו בחודשים האחרונים ויש כאלו שעוד לא קלטו. מה צריך לקרות כדי שתבינו שחיי אדם חשובים מתפילה בבית כנסת? המפגינים בבלפור גם מחללים שבת....
לא מבין
23
על חברי הכנסת החרדים וראשי הערים החרדיות לדעת: אם בני ברק תיפול שוב קרבן לסגר אכזרי, הציבור שמבעבע כבר מזמן כיורה רותחת על אוזלת היד והריפיון שלהם, יבוא עימם חשבון ארוך, נוקב וכואב בבחירות הבאות! ולא. לא יעזרו הפחדות והוראות למיניהם! סיימנו לומר על רוק שהוא גשם! הוזהרתם!
יחיאל
22
תגובה מס' 22 - צודקת לחלוטין!
חיים
21
דעה לא פופולרית. גמזו חייב להשאר. הוא התקווה האחרונה שלנו שמשהו אולי עוד יעבוד במאבק בקורונה. הוא לא אשם שהערים החרדיות הפכו אדומות אלא אנחנו. מערכת התעמולה המתוזמרת נגדו היא אינטרסנטית בעליל והמניעים שלה שקופים. @arivlin1
יעקב ריבלין

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: