התוספת שתופסת

מתכון לבצלים אפויים שנמסים בפה - אלגנטיים ויומיומיים כאחד

בצלים כתוספת? כן כן, במיוחד אם הם מקורמלים כהוגן, מתוקים ונימוחים. זה המקרה במתכון לבצלים האפויים הללו. הם פשוטים, יפים והשוס: דורשים ארבעה מרכיבים בלבד. הניחו אותם על השולחן וצפו בהם מתחסלים במהירות וקוצרים מחמאות (מתכונים, אוכל)

אלגנטיים ויומיומיים כאחד: בצלים אפויים שנמסים בפה (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה70 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 6 בצלים בינוניים - כל אחד מהם בקוטר 7 ס"מ (כ-1 ק"ג סה"כ), חצויים במרכז
  • 1/2 כפית מלח גס
  • 3 כפיות פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות חמאה מומסת (או שמן הבישול המועדף עליכם)

אופן ההכנה:

1. מכוונים את התנור לאפייה בחלקו העליון ומחממים ל-220 מעלות.

2. מניחים את חצאי הבצל כלפי מעלה בתוך 12 שקעים של תבנית מאפינס. מפזרים מעל את המלח והפלפל.

3. צולים עד שהבצלים התרככו מעט ושקעו פנימה, במשך 18-20 דקות. מברישים בחמאה / שמן ומחזירים לתנור. אופים עד לריכוך ולקבלת גוון חום-זהוב במיוחד, במשך 35-40 דקות נוספות.

ניתן לאחסן במקרר בכלי אטום, עד 4 ימים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר