תיעוד מקומם

המשטרה סגרה תיק של כמעט לינץ' ביהודי

ערבים תקפו יהודים בשכונת שמעון הצדיק בירושלים, וכמעט ביצעו לינץ' בתושבים. רק אחרי שהגיעו מאבטחים עזבו הערבים את המקום • למרות התיעוד, החקירה נסגרה (בארץ)

תיעוד בו נראים ערבים תוקפים יהודים בשכונת שמעון הצדיק בירושלים, הועבר לידי המשטרה - אך שם, סגרו את תיק החקירה.

עו"ד בלייכר מארגון חוננו, פירט במכתב למשטרה את השתלשלות התקיפה: "מרשי שאל את שכניו בעת שעמד בפתח ביתו, היכן השולחן שגנבו שבוע קודם לכן? אירוע שגם כן תועד במלאו".

"כתגובה לכך החל אחד החשודים לרוץ לעברו של מרשי על מנת לתוקפו. מרשי הצליח לסגור את דלת ביתו אך החשוד שבר בידיו את חלון הדלת על מנת לתקוף את מרשי. מרשי שחש סכנה מידית השתמש בתרסיס גז פלפל כדי להרחיק את החשוד ממנו".

בהמשך המכתב מתואר כיצד החשוד התרחק ובעל הדירה פתח את הדלת. חשוד אחר זרק לעברו מסגרת ברזל ענקית שסחב עמו והחל לתקוף את היהודי על פתח ביתו. היהודי נמלט לתוך ביתו ויחד עם אשתו ניסו להימלט מהדלת האחורית לעבר מאבטחים ששוהים בסמוך. בסוף האירוע וכפי שרואים במצלמת האבטחה, החשוד נטל שוב את מסגרת הברזל והשליך לעברם בעת שנמלטו מהמקום.

"בשלב זה הגיע למרבה המזל המאבטחים ששהו בסמוך והצילו את מרשי ואשתו מידי התוקפים. מדובר באירוע חמור אשר סיכן את חייו של מרשי ואשתו בביתם שלהם", הדגיש עו"ד בלייכר במכתבו.

במשטרה הגיבו כי "כל תלונה המעלה חשד לביצוע עבירה פלילית ואלימות בפרט נחקרת ונבדקת ביסודיות במטרה להגיע לחקר האמת. תמונת המציאות כפי שהתגלתה לחוקרים מורכבת בהרבה מסרטון או גרסה חלקית המציגה רק חלק מהסיטואציה. מדובר במקרה שבו היו תלונות הדדיות על אלימות האחד כלפי השני, וכל צד שוטח בפני החוקרים את גרסתו וטענותיו. לאחר חקירת המעורבים ובחינת כל הראיות והחומרים הנלווים, הוחלט כי נסיבות המקרה בכללותן אינן מצדיקות העמדה לדין של מי מהצדדים, ולצד זאת שמורה להם זכות ערר כחוק".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

11
משטרעת ישמעאל לא שלנו נבלות
אביב
10
צריך להוריד לכל אחד ואחד את הראש על האומץ שהם העיזו לגעת ביהודי
משה נגר
9
התנהלות כושלת של המשטרה מזמינה עוד אלימות מסוכנת מצד הערבים, שחשים בבטחון רב תחת משטרת 'ישראל'
טוני
8
הערבים צוחקים עלינו תראו את הערבי בכחול צוחק ומחייך וגם זורק את הסורג בושה למשטרה
אזרח
7
בושה וחרפה משטרצ ישמעל. כנופית פשע
yosef
6
ומי עוצר אתכם כשאתם מבצעים לינץ' יומיומי בנו החילונים, אלו שנושאים את המדינה ואתכם?
ללא שם
5
מי שחושב לסמוך על משטרה שיתחיל להפנעם המשטרה רועדת מהערבים לכן הן לא מתעסקים איתם עוד מעט יש משיח לכן לא לדאוג רק הוא יצילינו מיידם לא צהל ולא שבכ
חיים
4
כל אחד כזה צריך להירקב בכלא אם זה לא לינץ אז מה זה לינץ ?? אהה אוליי זה היה בצחוק נשאל אותםيا بني كلاب כל אחד שגר שם צריך להיות עם נשק חם גז פלפל זה לאריתראים בתל אביב ערבים זה סכנת חיים ומי שמרגיש בסכנת חיים צריך לתת כדור בראש נקודה לא להיפצע וללכת בית חולים בגלל איזה מוסת מ אל אקצה, היום אמר/ה אח
ال يهودي حارديييي
3
מחריד לו רק היו קוראים להם אהוביה סנדק, התיק לא היה נסגר כ"כ מהר. אם לא הגז פלפל, לא רוצה לחשוב על מה שהיה קורה שם..
אני
2
לא ציפינו אחרת מהמשטרה היא חזקה רק בבני ברק על חלשים
אבי
1
משטרה חצופה צריך לסגר את משטרת ישראל ולפתוח חדשה בריאה יותר
יהודי

אולי גם יעניין אותך:

עוד במשטרה :