1. מערבבים בקערה רחבה או בתבנית חד פעמית את המים החמים, אבקת הקפה והסוכר.
2. בקערה נפרדת, מקציפים את השמנת / קצפת כ-2 דקות. מוסיפים את אבקת הסוכר והפודינג וממשיכים להקציף עד להתייצבות קלה. המרקם צריך להיות כמו קרם.
3. מניחים בסיר קטן את כל מרכיבי קרם השוקולד וממסים לקרם חלק.
4. מרכיבים את העוגה: טובלים את המצות במים למשך כדקה. מוציאים ומניחים על נייר סופג. חוצים כל מצה לשניים. מסדרים בתבנית בגודל 20X30 ס"מ (3 חצאים בכל שכבה). מורחים מעל את הקצפת. מזלפים מעל את קרם השוקולד ובעדינות מורחים על הקצפת. מניחים שכבת מצות נוספת, קצפת, שוקולד ושוב, מצות, קצפת ושוקולד. מיישרים באמצעות מרית ומקשטים עם שוקולד. שומרים בהקפאה.
#פרדוקסים_של... | 01/04/2021 | 2 |