המאפייה

מתכון לעוגת גלידה אפויה מ-2 רכיבים בלבד עם זיגוג מתוק

בשביל הקסם הבא תצטרכו 2 רכיבים בלבד: גלידת וניל וקמח תופח. והתוצאה? עוגה לחה ורכה שאפשר לקשט איך שרוצים - והפעם אנחנו הולכים על זיגוג מתוק ופירות יער טריים (מתכונים, אוכל)

עוגת גלידה אפויה מ-2 רכיבים בלבד (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 450 מ"ל גלידת וניל איכותית, רכה מאוד
  • 1/2 1 כוסות קמח תופח (מודדים לאחר הניפוי)
לזיגוג:
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • 1/2 כוס מיץ לימון
  • 1 כפית גרידת לימון
לקישוט:
  • תערובת פירות יער טריים

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את הגלידה (היא צריכה להיות במצב נוזלי) עם הקמח עד לקבלת בלילה אחידה. בשלב זה אפשר לערבב בתוך הבלילה תוספות אהובות כמו שבבי שוקולד או חתיכות פרי או לצקת אותה ישר לתבנית אינגליש קייק מלבנית עם שוליים גבוהים, מרופדת בנייר אפייה משומן קלות.

2. אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות במשך 35-40 דקות.

3. טורפים את אבקת הסוכר עם מיץ הלימון ומעט גרידת סוכר עד לקבלת קרם אחיד ויוצקים על העוגה. מפזרים מעל פירות יער לקישוט ומעט גרידת לימון, אם רוצים. רק כשהעוגה מצוננת לחלוטין, פורסים ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר