ספיישל שבועות

מתכון לברוקולי מוקפץ עם שום וצ'ילי גרוס

לתוספת הנפלאה הזאת יש מרקם כזה כיפי, קראנצ'י ולעיס שפשוט עובד עם כל מנה כמעט ולכן היא בול לחג: מתכון לברוקולי מוקפץ עם שום וצ'ילי גרוס ואם תרצו, תוכלו להעיף אותה למעלה עם אנשובי (מתכונים, אוכל)

ברוקולי מוקפץ עם שום וצ'ילי גרוס (צילום: Michael Kraus on Shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 100 גרם ברוקולי טרי, מחולק לפרחים
  • מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1/4 כפית שבבי צ'ילי גרוס
  • 4 אנשובי, מרוסקים למעין משחה (אופציונלי)

אופן ההכנה:

1. ממלאים מים בסיר עמוק - מספיק כדי לכסות את פרחי הברוקולי. מביאים לרתיחה את המים וכשהם מבעבעים, מוסיפים את פרחי הברוקולי, מתבלים במלח, מבשלים אותם במשך 3 דקות ומוציאים מיד למסננת.

2. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את פרחי הברוקולי ומטגנים אותם תוך כדי ערבוב מתמיד על אש די גבוהה. אחרי דקה מוסיפים את השום, הצ'ילי והאנשובי, מטגנים יחד תוך ערבוב במשך דקה-דקה וחצי ומסירים מהאש.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר