בעקבות הלינץ'

כשהעיתונאית פרצה בבכי: "איבדתם את זה" • צפו

במהלך שידור ב'כאן 11', שעסק בעיקר בניסיון הלינץ' בבת ים, העיתונאית שירית אביטן מ'גלובס' פרצה בבכי ואמרה: "שעתיים אתם מתעסקים בלינץ' ומה עם שדרות?". צפו (ארץ)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (42%)

לא (58%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

118
דמעותייך אחותי פצצת אטום לסמול הארור. אוטוטו יעופו כולם
ללא שם
117
ערבים=חורבן,הרס,דם,מוות, מה שהם "תרמו" לאנושות.....
יצחק
116
הוא ניסה לדרוס לפני כן אנשים ואנשים שהתראינו אמרו שהוא היכה לפני כן ואז בא לרוס ובדיסה השנייה הם התנפלו עליו זה לא סתם
ח
115
בלי להתנצל ובלי לדבר בשפה שלהם. רק אמת פשוטה
רק ככה
114
ערבים מחבלים זורקים טילים על אזרחים ילדים בלי הבחנה ולצורף התקפה יהודים - יורם בפנצטה וזהירות רבה שלא לפגוע באזרחים ערבים אלא רק במחבלים. הערביה הסתומה והרשעית כאילו לא מבינה את ההבדל הברור והפשוט. והמראיינים מלחכי הפנכה אויבי ישראל מבפנים, לא מבינים את ההבדל הברור והפשוט. בחירות הבאות רק בן גביר!
ההבדל פשוט!
113
תראו מה אלהים הביא לנו. אויבים מתוך הבית שופטים הוגי דעות עיתונאים. שעדיין זורקים את הסיסמה המטומטמת דו קיום... ושזה לא מייצג את כל הערבים (לפיד) יאללה שילך ללוד וידבר.. ושצריך להגיע להידברות.. אין כזה דבר דו קיום או שהיהודים כנועים והערבים שולטים. או שהערבים שולטים והיהודים כנועים.
משה
112
שירית יפה שלי .גילית סופסוף את הפרצוף המזוהם של השמאל?
ימנית אחת
111
סוף סוף משהו מרים את הכפפה ואומר הכל בפרצוף צריך למחות .אבל לא אלימות להרוג זה תפקיד של צהל!!!
ישראלית גאה
110
העיוות בתקשורת השמאלנית זה לא יאומן!! שכחו באיזה צד הם... מי צריך את חיזבאלה
ואו מדהימה
109
הוראה חד משמעית : לא להתראיין באולפני הסמול הארור לא לדרוך שם לא לפרסם שם. שעת פיקוח נפש ממש. שכחתם למה ביבי בקרשים ואין ממשלה יהודית יציבה בגלל החלאות הללו. יהודים יקרים כל שדרן סמולני סמנו אותו הוא לא יהודי הוא ערבי שונא יהודים.
הוראה חד משמעית

אולי גם יעניין אותך:

עוד בציצית: