ליד הקפה

מתכון לעוגיות שוקולד רעידת אדמה עם אבקת סוכר

כלומר קודם הייתה רעידת אדמה ואז שלג כיסה את הכל. או שאולי להפך? כך או כך, אלה עוגיות שפשוט נועדו לשבת בצנצנת על השיש, כזו שתתמלא בכל שבוע מחדש. מתכון לעוגיות שוקולד עם אבקת סוכר (מתכונים, אוכל)

עוגיות רעידת אדמה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 1 כוסות קמח, מנופה
  • 1/2 כוס אבקת קקאו
  • 1 כוס סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 ביצים
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 100 גרם שוקולד צ'יפס
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח עם הקקאו, הסוכר, המלח והשמן.

2. מוסיפים את הביצים וטורפים הכל יחד בעזרת מטריפה ידנית עד שהביצים נטמעות היטב.

3. מערבבים פנימה את אבקת האפייה והשוקולד צ'יפס, מכסים את הקערה ומעבירים למקרר למשך שעה.

4. יוצרים מהעיסה כדורים בגודל שווה ומגלגלים אותם באבקת סוכר.

5. מועכים קלות את הכדורים, מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 10 דקות. מצננים את העוגיות לאחר האפייה ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר