ישראל במלחמהישראל במלחמה
ספיישל פורים

מתכון לאוזני המן במילוי גבינות וזיתים ובמילוי חלבה ביתית

מתחשק לכם לשגר משלוח מנות אישי תוצרת בית? השפית מורן פינטו מציעה מתכון לאוזני המן עם 2 מילויים שונים שכל ההכנה שלהם לא עולה על 10 דקות. מה הסוד? סביר להניח שכבר יש לכם אותו במקפיא. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים לפורים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
אוזני המן עם 2 מילויים שונים ב-10 דקות (צילום: כיכר השבת)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 4 עיגולי מלאווח מופשרים, אך קרים
  • 1 ביצה להברשה
  • למילוי חלבי מלוח:
  • 1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
  • 3 כפות זיתים מגולענים פרוסים
  • 1 כף פרג
  • למילוי פרווה מתוק:
  • 1/2 כוס טחינה גולמית
  • 5 כפות סילאן

אופן הכנת אוזני המן מהירים:

1. מפשירים את המלאווח, אך מוודאים שהם עדיין קרים. בצק פושר מדי יקשה על העבודה.

2. בעזרת רינג, קורצים 2 עיגולים שווים בכל מלאווח ומעבירים למשטח נקי.

3. הכנת מילוי הגבינות: בכלי מערבבים את הגבינות, הזיתים והפרג.

4. הכנת מילוי החלבה: מערבבים בכלי את הטחינה והסילאן, ויחד הם הופכים לחלבה ביתית מתוקה וטעימה.

אגב, זה השלב לגלות יצירתיות ולמלא את אוזני ההמן בכל שילוב אפשרי אחר שעולה על דעתכם!

רגע האיחוד:

5. מניחים כף מהמלית במרכז כל עיגול בצק, וסוגרים את הקצוות למשולש.

6. מסדרים את אוזני ההמן בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים במשך 25 בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, עד שאוזני ההמן מקבלות גוון זהוב יפה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר