מתכון לאוזני המן במילוי טונה

מתכון לאוזני המן במילוי טונה: אפשר לרכוש אוזני המן מהמאפייה הקרובה לביתכן, ואפשר פשוט לעשות אותן לבד. במקרה כזה, יש לנו מילוי מפתיע במיוחד

צ´ יעקובסון | כיכר השבת |
אוזני המן (פלאש 90)

אפשר לרכוש אוזני המן מהמאפייה הקרובה לביתכן, ואפשר פשוט לעשות אותן לבד. אפשרות הבחירה השנייה יוצאת, תאמינו לנו, מוצלחת הרבה יותר.

החומרים להכנת אוזני המן:

ביצים, כוס שמן או מרגרינה אחת, כוס סוכר,

אבקת אפיה, חצי כוס מים, חצי כוס מיץ תפוזים, שמינית כפית מלח, 4 כוסות קמח.

מערבבים הכל יחד, עד להיווצרות בצק. אם יש צורך מוסיפים עוד מעט קמח.

בצק פאי לאוזני המן עדינים במיוחד:

2 וחצי כוסות קמח, 1 מרגרינה עם מלח, 2/3 כוס מי סודה קרים במיוחד או מי קרח. לקבלת מרקם דומה לבצק עלים אפשר להוסיף כמה טיפות חומץ.

אופן ההכנה:

מניחים את הקמח בקערה, מפוררים בתוכו את המרגרינה עד לקבלת פירורים קטנטנים. להוסיף את המים לאט, לקבץ בידיים את העיסה לכדור אחיד, לכסות בנייליון ולקרר. אין ללוש או לעבד את הבצק.

למילוי: ריבת פובידיל, או פרג. עוד אפשרויות: עיסת תמרים, ריבות על גווניהן, ממרח שוקולד, או להפתעת "ונהפוך הוא" מילוי פיקנטי כטונה מתובלת, פטריות מאודות, גבינות או כל רעיון אחר.

למילוי פרג

250 גרם פרג טחון, 4 כפות דבש, 2 כפות סוכר, מיץ מחצי לימון. לבשל ביחד עד קבלת בועות. לקרר היטב מאוד לפני המילוי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר