לכבוד שבת

מתכון לסלט חצילים ובטטות ברוטב סויה וצ'ילי מתוק

החלה של שבת רק מחכה לפגוש סלט עסיסי כל כך: מורן פינטו מגוונת את סט הסלטים של שבת עם אחד נפלא במיוחד. מתכון לסלט חצילים ובטטות שאפשר לטגן או לאפות, כוסברה טריה, שום קצוץ וחופן בוטנים ברוטב סויה וצ'ילי מתוק (מתכונים לשבת, אוכל)

סלט חצילים ובטטות ברוטב סויה וצ'ילי מתוק (צילום: MariaKovaleva on Shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 בטטה בינונית, מקולפת וחתוכה לקוביות קטנות
  • 1 חציל, חתוך לקוביות קטנות
  • שמן
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/2 צרור כוסברה, קצוצה
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 2 כפות רוטב סויה איכותי
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • חופן בוטנים קלויים (לא חובה)

אופן ההכנה:

1. אופים או מטגנים (בנפרד) את קוביות הבטטות והחצילים עד שהם רכים ומבושלים. מעבירים אותן לקערה ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור.

2. מוסיפים לקערה את השום, הכוסברה והבוטנים הקלויים, יוצקים מעל את רוטב הסויה והצ'ילי המתוק ומערבבים היטב. שומרים בכלי אטום במקרר עד להגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר